Voorgerechten

Krab
Riesling | Granny Smith | Haringkuit

15

Steak Tartaar

Osietra | Aardappel | China Rose

18

Gepocheerd Ei
Truffel | Mousseline | Nootmuskaat

15

 

Tussengerechten

Coquille

Venkel | Pancetta | Zure Room
13

Kalfssukade

Rode Kool | Ui | Peer

13



 

Hoofdgerechten

Anjou Duif

Biet | Bulgur | Chocola | Kers
Bereidingstijd 30 min.

33

Hert
Pompoen | Kastanje | Enoki | Rode wijn reductie

35

Kabeljauwrug

Mossel | Saffraan | Witte Kool | Spek

32

Dry-Aged Rode Biet

Knolselderij | Meiraap | Marmite

31

Dessert

Wisselend seizoens dessert

12

Kaasproeverij

Huisgemaakte jam | Notenbrood

5 kazen - 8

10 kazen - 15