top of page

Reserveren

Algemene Informatie

Online reserveren kan tot maximaal 3 maanden vooruit. De beschikbaarheid per dag kunt u vinden in de reserveringsmodule onderaan de pagina.

Heeft u een specifieke datum die verder in de toekomst ligt of komt u er zelf online niet uit?

Stuur ons dan een email op

lepetitbistrosneek@gmail.com of neem telefonisch contact met ons op.

Reserveringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. 

Allergieën of dieetwensen

Wij serveren een Tastingmenu met dagelijks wisselende producten. Het menu bevat een combinatie van vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren.

Heeft u een allergie of dieetwens om deze of een gedeelte hiervan niet te eten zullen de overige gerechten voornamelijk vervangen worden door een vegetarisch gerecht. Wij voeren geen veganistische keuken.

Geef uw allergie of dieetwens aan tijdens het maken van de reservering. Geef bij voorkeur ook aan hoeveel gangen u zou willen eten. Op de avond zelf kunnen wij geen aanpassingen meer doen in het menu. Het is mogelijk dat er voor aanpassingen in het menu een meerprijs wordt berekend. 

Aanbetaling

Wij hanteren op selectieve data per jaar een aanbetaling. Denk hierbij aan Pasen, Kerst en door ons zelf georganiseerde evenementen. Dit zal duidelijk aangegeven staan in de reserveringsmodule. 

Voor de aanbetaling gelden de voorwaarden zoals vermeld in de Uniforme Voorwaarden Horeca. Bij annulering op dezelfde dag zal de aanbetaling niet worden teruggestort. 

WhatsApp Image 2024-01-18 at 22.12.32.jpeg
bottom of page